

- Такива, със слабо зрение.
- Защо?
- Защото и те ме харесват.

- Що бе, Петърчо? Какво стана?
- Ами, днес изписват мама и братчето ми от родилното. Не е ясно още що за човек е...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От кисело мляко до колбаси – на стайна температура всичко си стои свежо, дори седмици след срока на годност
Преди всичко се препоръчва да спрете с консумацията на един на пръв поглед полезен продукт като киселото мляко
Тези храни включват варива, соя, ядки, бобови растения и киноа
Най-добрият естествен източник на ценния минерал е храната, която консумираме
Тази година Великденските пости започват на 15 март и приключват на 2 май с настъпването на Великден
Кренвиршите, майонезата и безалкохолните в челните позиции
Препоръчително е да се избягват прекалено сложните ястия с много подправки и кремове
Днес ви представяме класация, събрала някои от най-вредните хранителни продукти, които най-често се консумират в България
Храните с високо съдържание на магнезий са важна част от балансираната диета
Преяждането по време на изолация е голям проблем